15.000 FORINTTÓL INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

Keresés

Extra segítség száraz bőrre

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem télen mindig nagyon száraz a bőröm. Főleg a kezemen okoz ez problémát. Most meg, hogy a Covid miatt állandóan fertőtlenítő gélekkel tisztítom a kezem, még rosszabb a helyzet.

Aki hasonló cipőben jár mint én, annak nagy segítség lehet a Kamedis – Topic Skin arc- és testápoló krémje. Ezt direkt extrán száraz, kipirosodott, irritált bőrre találták ki. Én most minden este ezzel kenem be jó alaposan a kezem, és reggelre szép puha lesz a bőröm.

kamedis topic skin krém extra száraz bőrre

Érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják, hiszen növényi összetevőkből áll, parabén-,  parfüm-, szteroid és színezékmentes. Kisbabák bőrére is lehet használni már újszülött kortól. Nagyon jó vásárlói visszajelzéseket olvastam róla, sokan ekcémás vagy  atópiás bőrre használják. 

kamedis topic skin krém extra száraz bőrre

Az arcbőröm is hajlamos télen a kiszáradásra, ezért a téli hónapokban a Kamedis – Topic Skin habzó arctisztító gélt használom. A két termék nagyon jól kiegészíti egymást. Szívből ajánlom nektek.

 

Puszi,

Dorka

 

Dorka eredeti véleménye a blogján

Vissza

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak. További információk a cookie-k használatáról.