15.000 FORINTTÓL INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

Keresés

Skip Navigation Links > FŐ TUDOMÁNYOS VÉLEMÉNYFORMÁLÓK ÉS KLINIKAI KUTATÓK

FŐ TUDOMÁNYOS VÉLEMÉNYFORMÁLÓK ÉS KLINIKAI KUTATÓK

Zoe Draelos, MD, FAAD, egy klinikai és kutatási bőrgyógyász, aki magántanulmányokat folytatott a High Pointban, NC-ben. A dermatológia professzora és a Duke Egyetem tanácsadója. Dr. Draelos 12 tankönyv szerzője, amik több mint 400 tanulmány alapjául szolgáltak. Jelenleg egy tanácsadó céget is vezet, ami kutatási, tanácsadási, marketing- és kommunikációs szolgáltatásokat nyújt a gyógyszer- és kozmetikai iparág számára.

Lawrence Green, MD, FAAD, bőrgyógyász és klinikai professzorasszisztens a dermatológia területén a George Washington Orvostudományi Egyetemen. Dr. Green gyakran konzultál az akné és a pszoriázis témakörében, a The Dermatologist Guide for Looking Younger (Bőrgyógyászati útmutató a fiatalosabb megjelenéshez) című könyv szerzője, és gyakori látogatója a Capitol Hillnek, ahol finanszírozókat keres a bőrbetegségek kutatásához, és orvos-beteg perekhez.

Leon Kircik, MD, FAAD, orvos és igazgató a DermResearch cégnél, a PLLC a Physicians Skin Care Louisville-ben és Kentuckyban. Valamint az Indiana Egyetem Orvosi Központjának és a Mount Sinai Orvosi Központ Icahn Orvostudományi dermatológiai klinikai professzora. Vezető szakértő a pszoriázis, akné, rosacea és az atópiás ekcéma klinikai vizsgálataiban.

Daniel Siegel, MD, FAAD, a SUNY Downstate dermatológiai klinikai professzora és az amerikai Dermatológiai Akadémia korábbi elnöke. Magánpraxisa van a Long Island Skin Cancer és a Dermatologic Surgery a Smithtown-ban, NY-ben. Dr. Siegel több díjat is kapott, köztük az Academy of Dermatology Presidential Citation, amelyet öt alkalommal megszerezte.

Michael Traub, ND, az Amerikai Naturopathiás Orvosok Egyesületének (AANP) korábbi elnöke, a Bőrgyógyászati Diagnózis és Integratív Terápiák Alapjai szerzője és az év AANP orvosi díjat megszerezte 2006-ban. 1986 óta a Hawaii Kailua Kona, a Lokahi Egészségügyi Központjának igazgatója, és karrierje során aktívan részt vett a kutatási és egészségügyi szakpolitikai kérdésekben.

 

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak. További információk a cookie-k használatáról.