15.000 FORINTTÓL INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

Keresés

Skip Navigation Links > KLINIKAI VIZSGÁLATAINK

KLINIKAI VIZSGÁLATOK

 

A Kamedis hatékony termékek széles skáláját kínálja, klinikailag bizonyított és hatékony megoldásokkal és a használók maximális elégedettségével. A Kamedis termékek biztonságosak, hatékonyak és minden bőrtípusra megfelelőek. A Kamedis azonnali és hosszú távú megoldásokat kínál a különböző bőrproblémákra.

A Kamedis a klinikai vizsgálatokba, valamint a termékek és a növényi alapanyagok bevizsgálásába fektet rengeteg erőforrást. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos klinikai vizsgálatok elvégzése és az engedélyeztetés mellett, hogy megőrizhessük e termékeink kiváló minőségét.

A dermatológiai és klinikai vizsgálatokat a fő piacvezető WW KOL vállalat végzi el a szigorú klinikai gyakorlatnak megfelelően a laboratóriumokban, klinikákban és kórházakban. Mindegyik vizsgálat több kulcsfontosságú paramétert, köztük a biztonságot vizsgálta, csak validált klinikai eszközöket és módszereket alkalmazva. Ezek a vizsgálatok kimutatták, hogy a Kamedis termékeket alkalmazók tünetei jelentősen csökkentek.

A Kamedis szabványos bőrgyógyászati teszteket hajtott végre a szigorú ipari előírásoknak megfelelően, ezért termékeinket dermatológiailag tesztelt termékekként engedélyezték, és ekként is lehet értékesíteni.

 

Klinikai vizsgálataink

Klinikai kutatások a TOPIC SKIN arc- és testápoló krémre (Face&Body Cream)

Klinikai kutatások a DRY SKIN lábhidratáló gélre (Foot Gel)

Klinikai kutatások az AC-CLEAR helyi alkalmazású gélre (AC-CLEAR Spot Treatment)

Klinikai kutatások a SEBO&PSO korpásodás elleni hajsamponra és a SEBO&PSO fejbőrápoló tejre (SEBO Dandruff Shampoo & Scalp Lotion)

Klinikai kutatások a PSO SKIN testápoló krémre (Body Cream)

Klinikai kutatások a SEBO SKIN krémre (Face Cream)

 

Közzétett klinikai tanulmányok

J Drugs Dermatol. 2017 Jun 1;16(6):599-603.

A Randomized Controlled Study of a Novel Botanical Acne Spot Treatment. Deganit Barak-Shinar PhD, Zoe Draelos MD.

J Dermatolog Treat. 2015 Oct;26(5):426-30. doi: 10.3109/09546634.2015.1021238. Epub 2015 Apr 20.

Treatment of atopic dermatitis with KAM-3008, a barrier-based, non-steroidal topical cream. Yonit Bomstein PhD, Sharon Rozenblat PhD.

J Clin Aesthet Dermatol. 2017 Apr;10(4):17-23.

Treatment of Seborrheic Dermatitis Using a Novel Herbal-based Cream. Deganit Barak-Shinar, PhD; Bruben Del Río, MD, Lawrence J. Green, MD.

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak. További információk a cookie-k használatáról.