15.000 FORINTTÓL INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

Keresés

GYIK - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Tartalmaznak a Kamedis termékek szteroidokat?
Valamennyi Kamedis bőrápolási termék szteroidmentes.

Lehet-e használni az összes Kamedis terméket csecsemők és gyermekek esetében?
Néhány termékünket születéstől lehet alkalmazni (TOPIC arc- és testápoló krém), némely terméket csak 6 hónapos kortól (a legtöbb termékünk), és más termékeket 3 éves kortól lehet használni (az AC-CLEAR termékcsalád és a SEBO&PSO korpásodás elleni hajsampon). Kérjük, olvassa el a csomagolás címkéjét.

Ellenjavallják a Kamedis termékek terhesség alatt történő alkalmazását?
Mivel a klinikai vizsgálatokba nem vontak be terhes nőket, a termékeink terhesség alatt történő alkalmazására vonatkozóan nem állnak rendelkezésünkre klinikai adatok. Ezért azt javasoljuk, hogy ellenőrizze azon termék összetételét, amelyet használni szeretne, és konzultáljon az orvosával.

Tartalmaznak a Kamedis termékek illatanyagot?
A TOPIC és a DRY SKIN termékcsalád illatanyagmentes, mivel érzékeny bőrre is ajánlott. A többi termékünk csak természetes illatanyagot tartalmaz.

Használhatók a Kamedis termékek érzékeny bőrre?
A TOPIC és a DRY SKIN kék termékcsaládunk kifejezetten érzékeny bőrre ajánlott. Az első használat előtt azt javasoljuk, hogy próbalja ki a terméket egy kis bőrfelületen, és várjon egy pillanatig, hogy kiderüljön, kivált-e valamilyen allergiás reakciót.

Mennyi ideig tarthatóak el a Kamedis termékek?
A gyártási dátumtól számított három évig. A lejárati idő az egyes termékek csomagolásán látható.

Mivel a Kamedis termékek növényekből készülnek, esetleg okozhatnak allergiát?
A Kamedis termékek tesztelésre kerültek allergiás reakció kiváltása tekintetében, ez negatív eredményt hozott. Mindazonáltal mindannyian különbözünk, ezért azt javasoljuk, hogy az első használata előtt próbálja ki a terméket egy kis bőrfelületen.

Tesztelték a Kamedis termékeket állatkísérletekkel?
Nem, a Kamedis termékeket állatokon nem tesztelték.

Mekkora a növényi kivonatok százalékos aránya a Kamedis termékekben?
A növényi kivonat százalékos aránya akár 10%.

Mennyi ideig használhatók a termékek?
A bőr állapotának jelentős javulásáig ajánljuk egy termék használatát. Bizonyos esetekben érdemes ezeket a termékeket megelőzési céllal használni, illetve mindennapos használatra is alkalmasak.

Hatással van a napsütés a termékek hatékonyságára?
A Kamedis termékek nem tartalmaznak napvédő készítményt, ezért nem ajánlott a termék bőrön történő alkalmazását követően a bőrt közvetlen napfénynek kitenni. Javasoljuk fényvédő használatát.

Hagynak a Kamedis termékek foltot maguk után?
Megfelelő alkalmazás esetén nem, azonban különös figyelmet kell fordítani a sötétebb színű termékekre, mint például a PSO SKIN testápoló krém és a SEBO&PSO fejbőrápoló tej, amiket vékony rétegben kell felvinni, és gondosan bemasszírozni a bőrbe.

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak. További információk a cookie-k használatáról.