15.000 FORINTTÓL INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

Keresés

Rólunk

Ha most ezt olvasod, valószínűleg valamilyen bőrproblémával küzdesz, és minden, amit mostanáig kipróbáltál, hatástalannak bizonyult.

Nagyon jól tudom, hogy most mit érzel, mert ugyanezen mentem át én is. Hosszú évekig kerestem egy olyan módszert, amely végre megszabadítana a problémáimtól. A sors Ázsiából az Egyesült Államokba sodort, majd vissza Chengtuba, ahol abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy a hagyományos kínai orvoslás mesterétől tanulhattam.  

Megtanított arra, hogy mely növényi összetevők gyógyítanak meg minket a testünk egyensúlyának helyreállítása révén.

Végül az utam visszavezetett a modern nyugati tudomány világába, hogy laboratóriumokban különféle klinikai vizsgálatok segítségével alátámasszam a hagyományos kínai orvoslás kapcsán tanultakat.

Ennek a hosszú folyamatnak az eredménye a Kamedis, egy egyedülálló bőrápolási termékcsalád, ami magában egyesíti a keletet és a nyugatot, a hagyományokat és az innovációt, a biztonságot és a hatékonyságot.

Az utunk még nem ért véget. A Kamedis cég továbbra is támogatja azokat a gazdálkodókat és vállalatokat, amelyek termesztik és begyűjtik a termékeink alapanyagát, a gyógynövényeket. Továbbra is együtt dolgozunk az alternatív orvostudomány tanáraival, valamint bőrgyógyászokkal és kutatókkal. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minél több bőrproblémában szenvedőnek tudjunk segíteni, hogy ők is élvezhessék az általunk felhalmozott tudás előnyeit.

Roni Kramer, alapító

Roni Kramer

Örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy a VOGUSZ HUNGARY Kft. a KAMEDIS termékek forgalmazója lett, és már közösen járulhatunk hozzá a bőrproblémákkal küzdők elégedettségéhez.

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak. További információk a cookie-k használatáról.