15.000 FORINTTÓL INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

Keresés

Skip Navigation Links > FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A weboldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, és nem minősül orvosi tanácsadásnak. 

A Kamedis termékekkel kapcsolatos vásárlói tapasztalatok egyénileg eltérhetnek. A referenciákban bemutatott eredmények a Kamedis termékeket ténylegesen használó ügyfelektől származnak, viszont ez automatikusan nem jelenti azt, hogy hasonló eredményeket garantálunk minden vásárlónk esetében. Az egyéni eredmények a bőr típusától, érzékenységétől, az életkortól és a korábbi bőrápolási gyakorlattól, valamint az alkalmazás módjától függően változhatnak.

Használat előtt ajánlott az adott terméket kisebb bőrfelületen kipróbálni az érzékenység vagy az allergiás reakció meghatározásához. Irritáció esetén az alkalmazást annak megfelelően módosítsa. Ha az irritáció nem szűnik meg, hagyja abba a termék használatát, és súlyos irritáció valószínűsítése esetén forduljon orvoshoz. A vállalat nem vállal felelősséget a termékeink használatából közvetlenül vagy közvetve eredő semmilyen hátrányos következményért vagy kárért.

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak. További információk a cookie-k használatáról.