15.000 FORINTTÓL INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

Keresés

Hagyományos kínai orvoslás és KAMEDIS

A hagyományos kínai orvoslás (HKO) gyakorlatilag a világ minden társadalmába eljutott. Különféle nevek alatt megtalálhatjuk, de az elv továbbra is fennmarad. A legnépszerűbb nevek közé tartozik: kiegészítő és alternatív gyógyászat (CAM), integrált orvoslás, keleti orvoslás, funkcionális orvoslás, holisztikus orvoslás és alternatív orvoslás. A HKO a holisztikus diagnózisban és a kezelésben hisz, nem csupán a betegség kezelésében. Valamennyi bőrbetegséget holisztikus szempontból is szemléljük. A Kamedis termékeket azzal a céllal fejlesztetik, hogy túllépjenek a tüneteken, és figyelembe vegyék az összes olyan rendszert, amelyek optimális jólétet teremtenek.

HOLISZTIKUS MEGKÖZELÍTÉS AZ EGÉSZSÉGRE
Kamedis-ben úgy vélik, hogy nem szabad egyetlen problémára, kezelésre, gyógymódra vagy összetevőre koncentrálnunk a bőrproblémák megoldásánál, amikor a test annyira összetett. A holisztikus megközelítés minden problémát átfogóan old meg, mert testünk egy egészként működik, és nem minden szerv külön-külön. A kínai gyógynövények természetesen ösztönzik a testet a rendeltetésszerű működésre, megteremtik az egyensúlyt, és lehetővé teszik a bőr stabilizálódását és regenerálódását. A Kamedis termékek egyes gyógynövényei kiegyensúlyozzák egymást, és szinergikus hatást keltenek, amely növeli a hatékonyságot és a biztonságot. Az eredmények maximalizálása érdekében kombináljuk a HKO-sal a nyugati orvoslás célzott megközelítésével olyan termékek létrehozására, amelyek nem a Földön találhatók.

HARMÓNIA ÉS EGYENSÚLY
A keleti gondolkodásban két alapvető energiaerő létezik, a Yin és a Yang, amelyek dinamikus egyensúlyban vannak. A Yin testében minden tápláló, hidratáló, hűsítő és nyugtató hatású. Yang jelzi a test aktív funkcióit, amelyek motiválnak, melegítenek és energizálnak. A bőr, amely dinamikus egyensúlyú, egészséges, csakúgy, mint a bőr PH értéke: a bőr savas-lúgos egyensúlya finomhangolva van, és a yin és a yang egyensúlyban van. A bőr általában enyhén savas, pH-ja 5,00. Ez azt jelenti, hogy képes megvédeni a testet a külső behatásoktól, és tökéletes környezetet nyújt a bőr felszínén élő egészséges baktériumok mikroflórájának támogatásához. A szennyeződés, a kiegyensúlyozatlan bőrápolási termékek, a stressz, az egészségtelen táplálkozás befolyásolhatja a bőr pH-egyensúlyát, minél lúgosabb, csökken a természetes védekezőképessége. A Kamedis termékek helyreállítják a bőr természetes egyensúlyát.

Vissza

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak. További információk a cookie-k használatáról.