15.000 FORINTTÓL INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

Keresés

Karácsonyi ajándék útmutató

Jön az év egyik legszebb időszaka: a Karácsony!

De minden varázslat ellenére van egy hátránya is: a bőröd nem nagy rajongója a télnek.

A hideg időjárás és az alacsony páratartalom kiszárítja bőrünket, amit mindenképpen érdemes figyelembe venni az ünnepi vásárlások listájának összeállításakor.

Készítettünk egy hasznos ajándék útmutatót a legjobb bőrápolási ajándékötletekkel, hogy családod és barátaid gyönyörű karácsonyt töltsenek a ragyogó bőrükkel. Inspirálódjunk együtt!

TOPIC Tisztító és krém arc- és testre

Top szett száraz vagy extém száraz bőrre, ez tökéletes tápláló megoldás a bőr számára ebben az évszakban.

Az a jó ezekben a termékekben, hogy használhatod őket arcra és testen egyaránt. Teljesen biztonságosak, a krémet használhatják az újszülöttek is, tisztítót pedig 6 hónapos kortól.

Korpásodásra készlet

Valójában sokan szenvednek korpásodásban - minden második felnőttnek élete egy bizonyos pontján korpásodást kell kezelnie. Ez a készlet nagyszerű módja annak, hogy kényeztesse minden rokonát, a Kamedis sampon nemcsak megakadályozza és csökkenti a korpásodást, hanem puha és elképesztő illatú marad utána a haj!

AC-CLEAR

Tökéletes ajándék a tizenéves tinédzserneknek, akik pattanásoktól vagy zsíros bőrtől szenvednek. Ne aggódj, nem fognak megsértődni! Valószínűleg örülni fognak, hogy megtalálták a tökéletes és hatásos termékeket, hogy végre szebb legyen a bőrük. Ez a szett tartalmaz egy enyhe arctisztítót, olajmentes hidratáló krémet és szuperhitt - egy erős spot – helyi alkalmazású gélt, amely csökkenti a pattanásokat mindössze 12 óra alatt! Azonban nem szabad elfelejteni a relaxációt sem, mert egy egyedülálló arcmaszkkal is tudunk szolgálni.

 

Kellemes böngészést!

Vissza

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak. További információk a cookie-k használatáról.