15.000 FORINTTÓL INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

Keresés

Hogyan tesztelték a samponokat

A samponok tesztelése Szlovákiában zajlott, olvassátok sok szeretettel:

„Az utóbbi időben rengeteg tanácsadással kapcsolatos üzenetet és e-mailt kaptunk tőletek, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk nektek a Facebookon egy csoportot, melynek neve „KAMEDIS – bőrproblémák (pszoriázis, szeborrea, atópia) és ráncok kezelése”. A csoporton belül több bőrorvossal is együtt dolgozunk, akik szívesen válaszolnak kérdéseitekre. Amennyiben te is vagy hozzátartozóid hasonló problémákkal küzdötök, örömmel látunk benneteket is, csatlakozzatok a csoporthoz és termékeink segítenek megoldani bőrproblémáitokat. Csoportunkban a tanácsadást a Kamedis cég szaktanácsadói és bőrorvosaink biztosítják: Dr. Andrea Mištinová és Dr. Michal Scheibenreif.”

„A gyártótól számos klinikai vizsgálat áll rendelkezésünkre, mégis úgy döntöttünk, hogy elvégzünk egy tesztet közvetlenül a Kamedis FB-oldalának tagjai és követői között. Tesztelni kezdtük samponjaink hatékonyságát. Éppen ezért felszólítottuk a korpás haj, a fejbőrön előforduló szeborrea vagy pszoriázis problémájával küzdő követőinket, hogy jelentkezzenek két samponunk tesztelésére. A korpásodás kezelésére ajánlott SEBO sampont és a pikkelyes kezelésére ajánlott PSO sampont teszteltük. A tesztelésbe való bekapcsolódás feltétele mindenki számára az volt, hogy a samponunk tesztelésének 2 hete majd 1 hónap után fényképet kell küldeni rövid értékelés kíséretében. Rengetegen bekapcsolódtak kommentjeikkel, mi azonban az alábbi három hölgyet választottuk ki közülük:”

1. Sandra Szabóová

2. Helena Setetová

3. Jana Šimunová-Johančíková

A hölgyek elfogadták a tesztelés feltételeit és két hét után elküldték nekünk fényképeiket a rövid értékeléssel együtt. A tesztelt személyektől kezdeti fényképeket is kaptunk a hajtípusuk leírásával. Ezt követően elküldtük nekik a samponokat. Megkezdődhetett a tesztelés, mi pedig nagyon vártuk az első eredményekkel kapcsolatos beszámolókat.

 

1. Sandra: „Ma megkaptam a sampont. Nagyon szépen köszönöm. Este máris kipróbálom, természetesen mindent szépen dokumentálni fogok.”

Tesztelés előtti fényképek

Két hét után:

„Nagyon jól haladok a kezeléssel, a kipirosodott helyek már az első használat után javultak, ugyancsak mérséklődött az égető viszketés érzése ezeken a helyeken, továbbá a vastag, kemény varszerű pikkelyek a fejen mintha puhultak volna és helyeik lassan gyógyulnak, tehát én nagyon elégedett vagyok, és szeretném megköszönni, hogy kisorsoltak, és hogy lehetőségem nyílt egy hónapon keresztül tesztelni ezt a sampont.“

 

Fényképek 2 hét után

 

1 hónapos tesztelés után:

„Küldöm az értékelést: külön a samponét, majd a hatásának leírását.
SAMPON: meglepett a sampon kellemes illata és sűrűsége, a nedves fejbőrre való felvitelt követően bő habot hoz létre, tehát valóban elegendő egy mogyorószemnyi mennyiséget felvinni belőle a hosszú hajra is.
HATÁS: bevallom, hogy annyi különböző sampon kipróbálását követően nem számítottam nagy változásra, ezért annál nagyobb meglepetés volt számomra, hogy bár nem mosok gyakran hajat, ez a sampon mégis működik és már 4 hajmosást követően hatásos… ráadásul már az első használat után éreztem a különbséget, ugyanis a fejem a hajmosást követően nem viszketett és nem száradt ki a fejbőröm, a hajmosás után a hajam és a fejbőröm is bársonyos, a fejbőröm nem szárad ki, a korpa pedig magától eltűnik. Személy szerint fölöttébb elégedett vagyok ezzel a samponnal, egészen biztosan rendelni fogok még belőle, mert eddig ez az egyetlen dolog, ami hatásos volt és elmondhatom, hogy végre a hajam, és főleg a fejbőröm egészséges.
Ezúton szeretném tiszta szívből megköszönni önöknek, hogy lehetőségem nyílt 4 héten át tesztelni ezt a sampont, valóban kiváló termék, biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek, akik hozzám hasonló problémával küzdenek.”

Üdvözlettel: Sandra

Fényképek 1 hónap után

 

2. Helenka: „Eléggé ritka a hajam és hozzá még ez a korpásodás és viszkető fejbőr is. Elegem van, kérem segítsenek.”

Tesztelés előtti fénykép

Fényképek 2 hét után:

Ma van 2 hete, hogy ezzel a samponnal mosom a hajam. Nagyon jól haladnak a dolgok, a fejbőröm már nem viszket és a korpa is lassan múlik. Küldöm a fényképet.”

Fénykép 2 hét tesztelés után

1 hónapos tesztelés után:

„Nagyon sokat segített a sampon, a fejbőröm már nem viszket és a korpa is eltűnt.”

Fénykép 1 hónap után

3. Jana „A lányommal szeretnék bekapcsolódni a tesztelésbe, akinek nagyon száraz a fejbőre, viszket és hámlik is. Nagyon örülnénk, ha kipróbálhatnánk a sampont.”

Tesztelés előtti fénykép

Fénykép 2 hét tesztelés után

2 hét után:

„A lányom fejbőre továbbra is viszket, de inkább száraz helyeket érez.”

 

1 hónapos tesztelés után:

A sampont és a fejbőrápoló tejet is használjuk, a viszketés elmúlt. A kislányom viszont továbbra is panaszkodik a fejbőrén lévő száraz helyekre, apró pikkelyekről van szó, amelyek lehámlanak.”

Fénykép 1 hónap után

A sampon résztvevőinkkel végzett tesztelése alátámasztotta a számos külföldi és hazai klinikai vizsgálat pozitív eredményeit. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden érdeklődőnek, aki szeretett volna a tesztelésbe bekapcsolódni és ki lett választva, de mindazoknak is, akiknek nem sikerült bekerülniük a tesztelésbe.

Vissza

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak. További információk a cookie-k használatáról.