15.000 FORINTTÓL INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

Keresés

Kamedis - az egészséges bőr szolgálatában

Sok olyan bőrprobléma létezik - akné, pikkelysömör, ekcéma, szeborrea, extra érzékeny bőr -, melyek speciális bőrápolók használatát igénylik. A Kamedis minőségi bőrápolói szinte mindenre kinálnak megoldást! 

 

 

12 SZUPER NÖVÉNYI HATÓANYAG A SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT!

Kamedis dermokozmetikai termékeinek alapját 12 növény képezi, melyek hatóanyagkombinációi segítségével klinikailag igazolt tesztek kíséretében megalkothatták termékeiket.

A prebiotikus és antibiotikus hatást a következő növények hatóanyagai biztosítják: festő indigó, amúri parásfa, kínai angyalgyökér, bálványfa, őszi vérfű, krizantém, bajkáli csucsóka, gyíkvirág, kövérporcsin, édesgyökér, mosódió.

Több terméket is lehetőségem volt az elmúlt hetekben kipróbálni - fogadjátok tapasztalataimat!

 

KAMEDIS DRY SKIN LÁBHIDRATÁLÓ GÉL

Ezt a szuper lábhidratáló gélt fürdés, zuhanyzás után használjuk a szárazra törölt bőrön. A gél bármilyen irritációt azonnal enyhít, táplálja, hidratálja a száraz bőrt, segíti a bőr természetes védőrétegének megújulását - remekül lehet egyébként használni a könyök, a gél és a térd bőrének ápolására is.

Különösen bevált a sarkak bőrének ápolása során, meggátolja a bőr kirepedezettségét, kiszáradását. Plusz pont, hogy néhány perc alatt felszívódik.

Összetevők: nyugatató hatású kínai rebarbara (Rheum palmatum), gyíkvirág (Cnidium monnieri), édesgyökér (Glycyrrhiza glabra), bajkáli csucsóka (Scutellaria baicalensis).

kamedis-borapolas-blog-44.jpg

 

KAMEDIS CALM BABY GYENGÉD NYUGTATÓ TUSFÜRDŐ GÉL 

Gazdagon habzó, gyengéd tisztítás az extra száraz bőr számára, mindezt úgy, hogy közben nyugtatja, hűsíti az irritált bőrfelületet.

kamedis-borapolas-blog-szepsegapolas.jpg

A gondosan válogatott növényi összetevőknek hála gyermekek és felnőttek egyaránt használhatják, allantoin és glycerin tartalma gyengéden simogatják és puhává varázsolják a bőrt.

Ekcémára, kiütesekre hajlamos bőr esetében is jó szolgálatot tesznek összetevői, hatékonyan csillapítják a viszketést, és csökken a bőr kipirosodása is tapasztalataim szerint.

 

KAMEDIS CALM INTENZÍV HIDRATÁLÓ KRÉM

Zsaniális, gazdag textúrájú krém azok számára, akik érzékeny bőrük miatt folyamatosan szenvednek a bőr viszketésétől, pirosodásától.

A kínai orvostudomány tapasztalatait és eredményeit felhasználva olyan ápoló és hidratáló növényi összetevők kerültek ebbe a krémbe, melyek azonnal csillapítják az extrém száraz bőr irritáltságát, hűsítik, nyugtatják, hidratálják a bőrfelületet.

kamedis-borapolas-blog-3.jpg

Olyannyira gyengéd a formula, hogy gyerekeknek, sőt kisbabák bőrére is ajánlja a gyártó a használatot. Nekem kifejezetten bevált: a téli túrázásokat követően az esti bőrtisztítás után remekül csillapítja az átfagyott, kipirosodott arcbőrt, egy élmény használni!

 

kamedis-borapolas-blog-2.jpg

 

Eredeti blog: KAMEDIS - az egészséges bőr szolgálatában! - sheabouteverything (blog.hu)

Vissza

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak. További információk a cookie-k használatáról.